Divortul te face sa te simti ca si cum ai calatori singur pe un drum necunoscut si anevoios?

Intelegem cum te simti – esti coplesit/a, suferi, nu stii incotro se indreapta viata ta.

Zona ta de confort si siguranta a fost spulberata in momentul in care ai decis ca mariajul tau a ajuns la final.

Este greu sa ai grija de tine, sa fii puternic/a, sa iti continui viata ca si pana acum – este aproape imposibil sa ai grija de tine si de copiii tai.

Copiii tai sufera impreuna cu tine, sunt confuzi, speriati si au nevoie de sustinere.

Lasa-ne sa te ajutam!

Centrul ACD este special conceput pentru parintii care au traversat un divort si poate ajuta in orice domeniu ai nevoie – relatia cu copilul, relatia cu fostul partener, cu societatea, cu tine.

Daca esti parinte care te afli in mijlocul procesului de divort sau esti deja divortat, dar simti ca vrei sa apartii unui grup, iti recomandam sa te alaturi Centrului ACD.

Centrul ACD te va sustine prin experienta altor membri si cu ajutorul specialistilor Asociatiei Calatoria Divortului, sa depasesti perioada dificila ce vine in viata ta o data cu pronuntarea cuvantului divort. Doar observand, discutand si schimband perspectivele si comportamentele care nu te mai ajuta acum, vei face pasi rapizi catre vindecarea durerii.

Parentingul dupa divort este deosebit de dificil, mai ales daca relatia cu celalat parinte este una tensionata. In Centrul ACD vei impartasi experientele tale, alaturi de ale altor parinti aflati in aceeasi situatie, si vei dobandi speranta si entuziasmul ca impreuna va fi mai usor sa depasesti provocarile divortului.

Centrul ACD poate fi linia de salvare de care ai nevoie ca si parinte la divort!

Pentru cine este Centrul ACD?

  • pentru orice parinte divortat care se confrunta cu provocarile de parenting dupa divort, cu comunicarea dificila cu fostul partener si cu lupta cu propriile emotii
  • pentru orice persoana divortata, in general, care isi doreste sa se vindece si sa porneasca echilibrat catre o noua viata

Motto-ul nostru: “Este totul despre tine”.

Daca vrei sa afli mai multe despre noi si sa vezi cum te putem sustine in calatoria ta la divort, inscrie-te in formularul de mai jos.

Formular de înscriere:

    Nume:

    Adresa de email:

    Numărul tău de telefon:

    [recaptcha]