Da, este o Calatorie! Cea catre tine!

 

Din momentul in care spui DA in fata ofiterului de Stare Civila, cand spui DA privind omul pe care l-ai ales sa-ti fie alaturi toata viata, cand spui DA alegerii de a deveni parinte, cand spui DA intemeierii unui camin, pana intr-o zi in care spui DA, in fata judecatorului, cand semnezi sentinta de divort.

Divort? De ce, de cine, cum? Ce s-a intamplat intre atatea DA-uri?

Din aceasta nevoie de a intelege cum ai ajuns aici si cum poti trai cu aceasta noua realitate, s-a nascut aceasta initiativa “Calatoria Divortului”.

Isi propune sa te incurajeze sa vorbesti despre trairile tale, sa descoperi ca nu esti singur, sa simti ca exista Viata si dupa divort.

Sa ai curajul sa spui din nou DA, de data asta pentru TINE, care te pierdusei printre munca, crescut copii, platit rate, fara sa te intrebi: “ Dar de sufletul meu cand si cum am grija?”

Aici, te asteapta o echipa de oameni deschisi, calzi, ce au experienta comunicarii cu oamenii, unde gasesti un loc in care te simti inteles, unde nimeni nu te judeca, unde se pun intrebarile din care zaresti speranta unui nou inceput, unde intalnesti oameni ca si tine, care au gasit curajul sa vorbeasca din nou despre ei.

Da, te incurajez sa vii sa vorbesti! In aceasta calatorie, cineva intotdeauna te va asculta si te va ajuta sa nu te simti singur/a! 

 

Ce alegi?

Semnat, Cristina A. – un calator curajos! -:)